Nula u duelu Zeca i Ibričića

Superliga Turske

Nula u duelu Zeca i Ibričića

Midhat Šljivak

U prvom susretu 32. kola turske Superlige Genčlerbirligi je dočekao Kasimpašu, a na kraju u duelu dva naša fudbalera Ermina Zeca i Senijada Ibričića pobjednika nije bilo 0:0.

Prvo poluvrijeme ovog susreta donijelo je nešto bolju igru gostujućeg tima. Imali su nekoliko dobrih pokušaja, ali se na odmor ipak otišlo bez golova.

I u nastavku susreta dosta siromašna fudbalska predstava. Istina, imala su oba tima nekoliko dobrih pokušaja prema protivničkom golu, ali napadači u večeranjem susretu nisu bili raspoloženi, te je susret okončan bez golova.

Ermin Zec je odigrao 89 minuta za Genčlerbirligi, dok je Senijad Ibričić igrao do 66. minute u ekipi Kasimpaše.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.