Nurkić postao član FK Sarajevo, zadužio i dres sa zanimljivim natpisom

Bh. košarkaš je fan bordo kluba

Nurkić postao član FK Sarajevo, zadužio i dres sa zanimljivim natpisom

Košarkaški bh. reprezentativac Jusuf Nurkić navijač je Fudbalskog kluba Sarajevo, a posjetu domovini iskoristio je i da se učlani u svoj voljeni klub.

Nurkić je zadužio svoju člansku kartu, a na poklon je dobio i dres sa brojem 27 uz zanimljiv natpis Bosnian Beast, što je njegov univerzalni nadimak u NBA ligi.

Košarkaš Portlanda je prilikom učlanjenja u klub poželio sreću fudbalerkama SFK 2000 Sarajevo, koje u srijedu igraju meč sa Chelseajem u Ligi prvaka.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

muha
A ja debila.
13 34
Naser
juka brate mon..svaka cast..tako se voli drzava gradovi klubovi
26 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi