Nusmir Fajić: Spremni smo pobijediti Olimpik, ali na kraju neka pobijedi fudbal!

Prvi topnik Federalne lige za SportSport.ba

Nusmir Fajić: Spremni smo pobijediti Olimpik, ali na kraju neka pobijedi fudbal!

Nedjeljni derbi Prve lige Federacije koji će odigrati FK Olimpik i FK Velež utakmica je koja već privlači ogromno interesiranje sportske javnosti u Bosni i Hercegovini.

Velika se bura podigla od nastavka natjecanja, posebno oko dvije utakmice Veleža. Uprava Rođenih danas je reagirala i bihaćkom Jedinstvu ponudila odigravanje nove utakmice ukoliko u Bihaću smatraju da su oštećeni prošle subote u Mostaru.

I prvi topnik Rođenih Nusmir Fajić svjestan je značaja nedjeljne utakmice na Otoci a u izjavi za SportSport.ba rekao je slijedeće:

"Sigurno derbi dosadašnjeg toka sezone i utakmica koja može odlučiti možda i kompletno  prvenstvo" - rekao je Fajić i dodao: - "Mi smo spremni,  svaku utakmicu idemo na pobjedu tako će biti i protiv Olimpika, pobjedom u Sarajevu sigurno je da smo jednom nogom u Premijer ligi. Nadam se da će sve proteći u najboljem redu,  neka fudbal pobijedi a ostalo nas ne zanima. Ovom prilikom pozivam naše navijače da kao i do sad budu naš dvanaesti igrač i vode nas do pobjede i da poslije utakmice zajedno proslavimo pobjedu". - rekao je Nusmir Fajić u najavi nedjeljnog derbija. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
nek pobjedi bolji--fair play
9 2
KRKAN
EKA POBIJEDI BOLJI TJ. OLIMPIK, NEKA RASTURI ISTOCNE MOSTARCE
5 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi