N'Zogbia na ljekarskim pregledima u Francuskoj

Pronašao novi tim

N'Zogbia na ljekarskim pregledima u Francuskoj

Teme:

Nekadašnji francuski reprezentativac Charles N'Zogbia potpisat će za Nantes. 

N'Zogbia (30) je u proteklim sedmicama bio bez angažmana nakon što je prethodno otišao iz Aston Ville, a u borbi za njegov potpis najkonkretniji je bio Nantes s kojim će ovaj iskusni ofanzivac potpisati jednogodišnji ugovor. 

Ugledni L'Equipe je objavio da je N'Zogbia na ljekarskim pregledima u Nantesu nakon čega će i zvanično potpisati vjernost francuskom prvoligašu. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U rodnoj zemlji N'Zogbia nije imao priliku igrati u seniorskoj konkurenciji jer je već kao tinejdžer otišao u Newcastle. Još je igrao za Wigan i Aston Villu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi