Nzonzi nasrnuo na Gersona, a Džeko svojim potezom sve oduševio

Varnice na Olimpicu

Nzonzi nasrnuo na Gersona, a Džeko svojim potezom sve oduševio

E. Čaušević

Roma ni večeras nije uspjela da upiše tri boda jer su na Olimpicu odigrali samo 2:2 protiv Fiorentine.

Fiorentina je u dva navrata imala vodstvo protiv rimskog kluba, no Roma je uspjela nekako da dođe do izjednačenja i na kraju osvoji bod i prekine lošu seriju.

Dosta varnica vidjeli smo u drugom dijelu, a posebno u 69. minuti kada je Perotti krenuo na jednog igrača Fiorentine jer ga je faulirao. U tom trenutku žestoko su se sukobili Nzonzi i Gerson, a igrač Rome ga je čak uhvatio za vrat.

Gerson je igrač Rome na posudbi u Fiorentini, no to je Nzonzi očito zanemario. Međutim, na kraju se u sve uključio i Edin Džeko koji je prišao Gersonu i na odličan način mu pokazao da se treba smiriti i ignorisati Nzonzija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gasirotti
Ovaj članak je sramota za portal vašeg ranga.
11 0
Dado11
Jbt jos malo pa cu prestati ulaziti na ovu stranicu. I na ostale slicne stranice sam prestao ulaziti radi agresivnih reklama i slicnih gluposti
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti