O čemu li razmišlja zvijezda Milana?

Rebić se odmara u Hrvatskoj

O čemu li razmišlja zvijezda Milana?

Edmir Škorić

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić, kao i svi nogometaši širom Evrope, čeka neke bolje dane i povratak na terene.

Rebićev Milan bi uskoro trebao da počne s treninzima, no i dalje se čeka da klubovi dobiju zeleno svjetlo od nadležnih instituacija, ali vjeruje se da će se to dogoditi u narednih nekoliko dana, dok bi samo prvenstvo trebalo da počne krajem maja ili početkom juna.

Rebić, koji je u Milanu na posudbi iz Eintachta, nije ni siguran gdje će igrati naredne sezone. Nije isključeno da Milan otkupi njegovog ugovor, posebno nakon dobrih partija prije nego je prvenstvo okončano.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_P1sNDpt5m/[/instagram]

Potražite više informacija na temu Serie A:

U međuvremenu u Hrvatskoj se odmara od svega, a objavio je i zanimljivu fotografiju na Instagramu. Popularni Reba nalazi se na jednom od stabala u blizini Modrog jezera kod Imotskog, pa se filmski zamislio nakon pogleda u daljinu.

Pitanje je očemu li je razmišljao...

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi