12

Komentari (12)

GigantMostarski
Klub koji će se bez Mesija kad se umirovi boriti da udju u ligu prvaka
zaboti janos
Diego je majmun pored linije koji skace,koga briga ..?
m1987
Diego je majmun koji je vrhunski trener! Da njega nema u Atleticu, to bi bio klub koji bi se borio za sredinu tabele.
BobPaisley
@zaboti janos ...Diego je u top 3 svjetskih trenera trenutno,a ubjedljivo najjaci sto se tice defanzivne taktike...covjek nadmudrio Kloppa u prvoj utakmici u LP da Liverpool nije za 90 minuta imao sut u okvir gola...znaci ekipu koja ima napadacki potencijal da bilo kome zabije 3-4 gola on je sveo na 0 suteva u okvir gola...za to covjek moze samo da mu skine kapu...
zaboti janos
@Bob..Diego ubija fudbal,evo ti bas rece defanzivna taktika sto ja ne gotivim.Trener prenosi i svoj karakter na igrace kao npr.svi atakuju na sudiju kad nesto svira,prljavo igra..tipican ti je primjer brazica Diega ..dobar igrac a prednjaci pokvarenluku...itd.Imas pravo na misljenje..
BobPaisley
@zaboti janos ...to je njegov stil,nigdje ne pise da se tako ne smije igrati...pokazalo se da je taj nacin igre penicilin za ove ekipe koje igraju atraktivan fudbal,prvo je to demonstrirao Mourinho,a kasnije i Simeone,ali glavno je da to funkcionise i donosi rezultat...ja navijam za Liverpool i nije mi bilo zabavno gledati onu patnju protiv Atletica,ali covjek je na kraju izbacio prvake Europe i svaka mu cast,ne moze to svako,cak mislim da je on jedini koji je mogao zaustaviti Liverpool ove sezone.
JJ90
Ajde šta laprdate. Nije neki stručnjak ali ima to nešto što ga izdvaja. Pa Vrsaljko je pričao kako znaju po čitav trening svi stajat u 16m i vježbat izbacivanje lopte nakon ubačaja. To nema nigdje u svijetu, pogotovo ne u modernom fudbalu.
IvanKing
Eo City ih 4-0 pobjedi ,mislim prvenstvo je gotovo ali opet, još ih je i var pomazio moglo je bit 5,6 nula.
BobPaisley
...ponizavanje vrhunskog igraca u reziji Messija i Quiqueta Budaliketa...obit ce im se ovo o glavu,zaobilazit ce ih igraci u sirokom luku za par sezona kao sto to rade Manchester Unitedu danas...sve to dodje na naplatu...Griezmann,Coutinho,Dembele,Turan itd.,samo su neki od vrhunskih igraca koje su upropastili.
red devil mo
Lupaš svašta
BobPaisley
@red devil mo ...lupam istinu...poznato je da Messi ne moze ocima da gleda Griezmanna,a Budalike valjda ovim ponizavanjem Grizemanna pokusava da mu se dodvori ne bi li sprijecio da ga Messi i njegova ekipa pocnu bojkotovati,a to znaci da ce da leti sa mjesta trenera...sto se Uniteda tice,prije 10-20 godina nije bilo igraca koji bi tako lako odbio njihovu ponudu,danas ih svi zaobilaze kao da imaju kugu,ni jedan iole ozbiljan igrac ne zeli da ide tamo,a oni koji su se zaj*bali pa otisli su upropastili sebi karijeru (Pogba,Sanchez,Mkhitarian,Falcao,Di Maria...),zbog toga ih danas zaobilaze Haaland,Rakitic,Richarlison,Pjanic itd...
m1987
Ne lupa već je to istina, a još veća žalost je ta što će klub bit prosječan kad od Messi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.