O samopouzdanju Jovića najbolje govori izjava Mladena Krstajića

Nalazi se u sjajnoj formi

O samopouzdanju Jovića najbolje govori izjava Mladena Krstajića

S. Mlaćo

Srbijanski napadač Luka Jović zaista se nalazi u sjajnoj formi.

Jović briljira u svom Eintrahtu iz Frankfura, a sinoć je golgeterski niz nastavio i u reprezentaciji Srbije.

U duelu protiv Njemačke pogodio je za vodstvo naših komšija, te dokazao klasu.

Selektor Srbije Mladen Krstajić bio je zadovoljan nakon meča.

"Pokazali smo kvalitet i karakter. Momci su potvrdili da imaju dobar potencijal, a mora da se zna da smo igrali bez sedam, osam važnih igrača. Imali smo kod 0:1 još par prilika da uvećamo vodstvo. Ipak, poslije svega viđenog rezultat je na kraju realan", kazao je Krstajić.

Dotakao se i partije Jovića, te priznao da ovaj sjajni napadač imao zaista mnogo samopouzdanja. Obećao je pogodak prije meča.

"Luka je potvrdio potencijal. Obećao mi je prije utakmice pogodak, vidjeli ste koliko mu je vremena trebalo. Radi se o sjajnom igraču odličnog karaktera i pred njim je lijepa budućnost", dodao je Krstajić.

Jović je rođen u Bijeljini, a ove sezone postigao je 15 pogodaka u Bundesligi. Posljednjih mjeseci povezuje se i sa Barcelonom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi