O stajlingu Paula Pogbe bruje društvene mreže

Ponovo u centru pažnje

O stajlingu Paula Pogbe bruje društvene mreže

Endin Čaušević

Reprezentacija Francuske okupila se po prvi put nakon osvajanja Svjetskog prvenstva.

Trikolore u narednom periodu očekuju utakmice Lige nacija, ali još uvijek glavna tema je osvajajnje Svjetskog prvenstva. Fudbaleri Francuske koji su dobili poziv od Didiera Deschampsa okupili su se jučer, a pažnju fotografa najviše je privukao Paul Pogba.

Pogba je ponovo odlučio da eksperimentiše sa svojim stajlingom, a ovaj put inspiracija mu je bila zastava Francuske. Iako nije baš u najboljoj formi u posljednje vrijeme od njega se sigurno uvijek mnogo očekuje u dresu francuske reprezentacije.

 Paul Pogba showed he was straight back into the France mood with a stylish look as he headed to the team's base

Top Komentari

Miskolizac
sto bih rekli na to da danas dolazi francuska reprezentaciju u hotel u kojem ja radim..a radim kao bellman, sto znaci ja ih docekujem :-D
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi