Nedostaje vam Mundijal? Slijedi deset utakmica koje će vratiti stari osjećaj

Bit će sjajnih mečeva

Nedostaje vam Mundijal? Slijedi deset utakmica koje će vratiti stari osjećaj

Čini se kao da je bilo jučer, ali već su prošla skoro dva mjeseca otkako je završilo Svjetsko prvenstvo u Rusiji koje je, po mišljenju mnogih, bilo najbolje do sada.

Odavno na jednom velikom takmičenju nije viđeno toliko pogodaka, dobrog fudbala i iznenađenja kao na ovom Mundijalu i moramo priznati da nam već nedostaju ti dani kada smo uživali u onom najboljem što reprezentativni fudbal može ponuditi.

Ali, došlo je vrijeme za početak Lige nacija, jednog novog takmičenja koje nije ni blizu atraktivno kao završnica Svjetskog prvenstva, ali će svejedno ponuditi mnogo uzbuđenja. U narednim danima će biti odigrano mnogo kvalitetnih mečeva koje će, barem na neko vrijeme, vratiti osjećaj Svjetskog prvenstva. Osim toga, bit će tu i nekoliko prijateljskih utakmica.

Tako ćemo u periodu od 6. do 11. septembra gledati utakmice kao što su Njemačka - Francuska, Engleska - Španija, Kolumbija - Argentina i Portugal - Hrvatska, uz još par duela koje vjerovatno ne želite propustiti.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi