Obad: Jedinstvo je bolje, u Bihaću ćemo se nadigravati

Očekuje lijepu i kvalitetnu utakmicu

Obad: Jedinstvo je bolje, u Bihaću ćemo se nadigravati

Nakon što su ostvarili bitnu pobjedu protiv Radničkog (2:0), nogometaše Igmana iz Konjica u subotu očekuje teško gostovanje kod bihaćkog Jedinstva. 

U Igmanu su svjesni činjenice da je Jedinstvo vodeća momčad Prve lige FBiH, koja je ove sezone ubilježila samo jedan poraz (Rudar Kakanj), a u posljednjem susretu sa Jedinstvom poraženi su sa visokih 4:0 na Gradskom stadionu u Konjicu.

Povodom predstojeće utakmice kratko smo porazgovarali sa trenerom Igmana, Adisom Obadom, koji je najavio da njegov tim u Bihać neće otputovati sa bijelom zastavicom.

"Mi smo svjesni da Jedinstvo ima dosta kvalitetniju ekipu od Igmana, znamo kakav cilj imaju, ali bez obzira mi u Bihać dolazimo da se nadigravamo. Očekujemo jednu lijepu i kvalitetnu utakmicu i nema smisla da se već sada predamo, jer kako kažu, lopta je okrugla", kazao je za Obad za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Igman trenutno vodi grčevitu borbu za opstanak u Prvoj ligi FBiH, međutim, po tom pitanju Obad je dosta optimističan.

"Vjerujem u opstanak Igmana, jer da nisam optimista, vjerovatno ne bih bio trener Igmana sada. Imamo kvalitet, lijepo smo se pojačali, tako da vjerujem da ćemo i dogodine igrati u ovom rangu“, zaključio je Obad.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.