Obad zadovoljan odnosom igrača prema radu

Pripreme Igmana u punom jeku

Obad zadovoljan odnosom igrača prema radu

Svega dvije sedmice trajala je pauza na Gradskom stadionu u Konjicu. Adis Obad prozivku je izvršio još sredinom decembra prošle godine. 

Slučaju se ne prepušta ništa, u Konjicu će svim silama pokušati do opstanka među prvoligašima.

„Zadobvoljan sam odnosom igrača prema radu. Ispunjavaju svoje obaveze još od prvog dana priprema,“ kaže Obad.

Igman je jučer u Bijelom Polju kod Mostara poražen od Rudara iz Kaknja rezultatom 3:1. Obad je manje – više zadovoljan igrom svojih izabranika.

„Nisam zadovoljan rezultatom, ali je bilo dosta dobrih stvari. Igrali smo bez kompletne zadnje linije što se odrazilo na rezultat. Da smo bili kompletni vjerujem da ne bismo izgubili. Protiv Veleža je u prvih dvadeset minuta sve dobro izgledalo, a onda smo neshvatljivo pali.“

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Igman je jesen završio na četrnaestom mjestu sa svega 13 bodova. Put do konačnog cilja posut je trnjem, ali je Obad optmista.

„Svi u klubu vjerujemo u opstanak. Znamo da se konkurenti konsuliduju, pojačavaju, ali imamo i mi svoje adute. Proći ćemo kvalitetne pripreme, imat ćemo dobru klimu unutar kluba tako da ne vidim razlog zašto ne bismo uspjeli. Ekipa je mlada i talentovana, ja ću nastojati ovaj potencijal kojim raspolažem usmjeriti na pravi put. Projekat mi se dopao i zbog toga sam i došao u Konjic,“ zaključio je Obad.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.