AKN: Vidjeli smo pogodak koji će se dugo pamtiti, golman je ležao uplakan, igrači u totalnom šoku

Ovo je za anale

AKN: Vidjeli smo pogodak koji će se dugo pamtiti, golman je ležao uplakan, igrači u totalnom šoku

Haris Zilić

Nestvaran pogodak nam stiže sa Afričkog Kupa Nacija.

U drugom kolu grupe E, Sierra Leone je napravila još jedno iznenađenje i nakon Alžira uzela je bod Obali Slonovače bilo je na kraju 2:2, ali način na koji su igrači Sierra Leonea došli do drugog gola dugo će se pričati.

Golman Obale Slonovače Sangare u namjeri da loptu spasi da ne ode u korner, bukvalno je vratio u noge Caulkeru koji upošljava Kamaru i ovaj pogađa za 2:2 u trećoj minuti sudijske nadoknade.

Golman Sangare je ostao uplakan, a igrači Obale Slonovače nisu mogli vjerovati šta ih je snašlo na utakmici gdje su imali vodstvo od 2:0 i još dosta izglednih prilika.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Afrički Kup Nacija je dosta toga ponudio u prvoj sedmici. Od nereda, propusta u organizaciji, čudnih dešavanja na terenu, a ako kažemo da je ovo vrhunac, možda bi i pogriješili, jer je do kraja prvenstva ostalo još 20 dana i moguća su još neka čuda i nevjerovatne situacije.

Top Komentari

Sanska_Prangija
TomislavPiplica likes that.
4 0
Medo-Brundo
Namjesteno!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi