Nekoliko novih igrača

Obavljena prozivka i prvi trening FK Krupa na Vrbasu

FK Krupa na Vrbasu danas je obavio prozivku fudbalera, a povodom toga održana je i konferencija za medije. 

Jedan od čelnika kluba Draško Ilić se na početku samog obraćanja zahvalio se svima prisutnima i poželio puno sreće igračima u nastavku takmičenja. 

Naglasio je da će klub nastojati da pojača ekipu kako bi bili što konkurentniji i na taj način ostvarili svoj cilj, a to je ulazak u Premijer ligu.

Takođe, Ilić je izjavio da je u planu unapređenje infrastrukture stadiona, za koji smatra da će u narednom periodu postati najuređeniji na prostoru BiH.

Što se tiče konkretno pojačanja do sad, banjalučki tim je doveo četvoricu fudbalera: Nemanju Markovića na pozicji štopera, Dejana Gavrića i Srđana Glišića na poziciji napadača, dok je vezni red osvježen dolaskom Andreja Dojčinovića. Klub su napustili Skopljak, Đukarić, Tomaš, Špica i Vučić.

Takođe, poslije duže zimske pauze odrađen je i prvi trening pred nastavak takmičenja koji je zakazan za 4. mart, a šef stručnog štaba Slobodan Starčević iznio je svoje planove i očekivanja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Naša pozicija na tabeli i naš bodovni zaostatak za ekipom Mladosti iz Velike Obarske nam daje nadu i optimizam da ćemo kroz rad i pripreme biti dovoljno spremni da kroz proljetni dio sezone izborimo plasman u najelitnije takmičenje. Naše treninge obavljaćemo na terenima u Krupi, a od 15. februara odlazimo u Novi Sad gdje ćemo protiv kvalitetnih protivnika pokušati da izbrusimo formu i formiramo ekipu koja će navedene zadatke na najbolje način riješiti", rekao je Starčević za Sportsport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi