Obavljeni pregovori: Željezničar uskoro kreće s izgradnjom fudbalskog kampa?
Predstavnici Željezničara na čelu s Nihadom Selimovićem razgovorali o potencijalnoj lokaciji trening kampa

Na području Općine Novi Grad

Obavljeni pregovori: Željezničar uskoro kreće s izgradnjom fudbalskog kampa?

A. Čaušević, foto: T. Hebib

FK Željezničar već godinama traži idealno rješenja za izgradnju Trening kampa. Iz tog razloga rukovodstvo kluba s Grbavice se danas sastalo s Semirom Efendićem, načelnikom Općine Novi grad.

Glavna tema sastanka je bio razgovor o potencijalon lokaciji na kojoj bi se mogao graditi budući kamp Plavih.

"Načelnik Općine Novi Grad, Semir Efendić, i predstavnici FK Željezničar održali su sastanak u vezi s eventualnom saradnjom između najtrofejnijeg bh. kluba i najveće općine u Sarajevu.

FK Željezničar su predstavljali predsjednik Kluba, Nihad Selimović, član Upravnog odbora, Jasmin Lizde, te članovi stručnog štaba Amar Osim i Adnan Gušo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tema razgovora bila je potencijalno zemljište Općine Novi Grad koje bi FK Željezničar koristio za izgradnju fudbalskog kampa, a u narednom periodu Općina će poslati moguće opcije", saopšteno je iz FK Željezničar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

goofy
koliko "kampova" je izgradjeno do sada, hocu reci svake godine neki od nasih klubova "IZGRADJUJE KAMP" a rezultati isti...neode ser dalje od pretkola pretkola pretkolo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi