Obilo im se o glavu što su počastili vjerne navijače

Bizaran propust FK Partizan

Obilo im se o glavu što su počastili vjerne navijače

Fudbalski savez Srbije kaznio je Partizan novčanom kaznom zbog nesvakidašnjeg i pomalo bizarnog propusta.

U beogradskom klubu su željeli nagraditi svoje vjerne navijače besplatnim ulazom na utakmicu protiv Vojvodine, ali su prekršili važno pravilo FSS.

Naime, u Partizanu su odlučili otvoriti kapije svog stadiona i pustiti sve navijače bez ulaznica, iako pravila Saveza nalažu da svaki navijač koji uđe na stadion mora imati ulaznicu, pa čak i kada je ulaz besplatan.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Darežljivost se Partizanu na kraju obila o glavu. Budući da aktuelni šampion Srbije nije štampao karte za meč sa Vojvodinom, kažnjen je sa 300.000 dinara, što iznosi nešto manje od 2500 eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.