7

Komentari (7)

ibrahim51
Razlog je za vas sto je Dzeko musliman i iz BiH.Vi ste onda nacionalisti.Ko god tako misli i govori.Zato vas nigdje i nema.
Mu'min Juventino FKS
Ne nego sto je iz pisljive bosne a aguero iz argentine
Harisss
Gospodo Englezi, nikada niste bili prvaci evrope iako je to bila Danska, Cehoslovacka pa cak i Grcka, idemo dalje, jednom ste na guracku bili svjetski prvaci. Strukom u premijer shipu haraju latinosi, Talijani, Francuzi a vi harnog trenera nemate. A kazete da ste kolijevka fudbala. Vasa fudbalska strategija se zove skaci, pucaj, trci, bosanski receno vas fudbal je najbolje nazvati glavinjanje. Da ovisite o domacim igracima i trenerima vasa liga bi bila u rangu Skotske ili npr Ceske. P.S. ne razumijete se ni u drago kamenje jer da nije tako prepoznali bi DIJAMANTA a ne kepeca sa staklenim nogama.
Mu'min Juventino FKS
Haahahahahahhhah
Ismet_Hadziosmanovic
Lescott bravče, Dzeko kralj
Mu'min Juventino FKS
Sta vam je leskot kriv gamadi jedna ccc
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.