Objava belgijskog novinara šokirala navijače Arsenala

Fellaini ide na Emirates?

Objava belgijskog novinara šokirala navijače Arsenala

Edmir Škorić

Belgijski novinar Patrick Juillard je objavom na Twitteru poprilično zabrinuo navijače Arsenala.

Objava belgijskog novinara šokirala navijače Arsenala

Juillard je danas, kada je selektor Belgije Roberto Martinez objavio spisak na kojem se našao i Marouane Fellaini, objavio kako je veznjak Manchester Uniteda zapravo sada korak bliže Arsenalu.

"Predstavnici Marouanea Fellainija imaju početkom sedmice sastanak s predstavnicima Arsenala", napisao je novinar kojeg prati oko 17.000 ljudi na Twitteru.

Belgijac postaje slobodan od 1. jula, kada mu ističe ugovor s Unitedom, a po svemu sudeći karijeru će nastaviti u Arsenalu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fellaini je u United došao 2013. godine iz Evertona za 29,1 milion funti, a za Crvene vragoev je u 156 nastupa postigao 20 golova i upisao 10 asistencija. Osvojio je mnoge trofeje na Old Traffordu, ali se na njega već neko vrijeme ozbiljnije ne računa.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi