Wilshere u Švedskoj na pripremama, ali ne s ekipom Arsenala

Pronašao novi klub

Wilshere u Švedskoj na pripremama, ali ne s ekipom Arsenala

E. Škorić

Engleski reprezentativac Jack Wilshere napustio je Arsenal, tvrde inostrani mediji.

Wilshere, koji je morao da prihvati činjenicu da neće igrati na Svjetskom prvenstvu ovog ljeta, shvatio je da mu ni u Arsenalu neće cvjetati ruže i da neće imati pravu minutažu ako ostane, pa se odlučio na promjenu.

Navodno je odbio da produži ugovor s Topnicima, a Unai Emery ionako nije previše računao na njega, pa će karijeru nastaviti u Crystal Palaceu.

On bi se trebao naći na putu za Švedsku gdje će narednog mjeseca ovaj tim odraditi pripreme.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Wilshere je tako najvjerovatnije novi član Palacea, koji je i naredne sezone premierligaš, ali opet moramo da sačekamo na zvaničnu potvrdu transfera.

Engleski nogometaš je za Arsenal odigrao 125 mečeva i postigao je sedam golova, no posljednje sezone nije dobio pravu šansu u domaćem prvenstvu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi