Objava bh. niželigaša hit u regionu: Ovo više nema smisla, tepisima tu nije mjesto

Apel FK Špionica 1953

Objava bh. niželigaša hit u regionu: Ovo više nema smisla, tepisima tu nije mjesto

E. Čaušević

Bh. niželigaš FK Špionica našao se u centru pažnje nakon zanimljive objave na svojoj Facebook stranici.

Špionica je inače klub iz malog mjesta pokraj Srebrenika, te se takmiči u nižem rangu Tuzlanskog kantona. Jasno je da je ovaj klub orijentisan više amaterski, te da za isti nastupaju oni koji se možemo reći rekreativno vikendima bave fudbalom i uživaju u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

Ovaj klub iz malog mjesta pokraj Srebrenika našao se u centru pažnje regionalne javnosti nakon urnebesne objave na Facebooku. Naime, oni su imali posebnu molbu za sve one koji žive u blizini stadiona.

Radi se o tome da je neko sušio svoje tepihe na ogradi stadiona FK Špionica, a iz kluba su na sjajan način apelovali da to više ne rade jer se ograda ionako nalazi u fazi raspada.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

"Do sada smo nijemo posmatrali, ali ovo više stvarno nema smisla. Ograda je ionako u fazi raspadanja, te smatramo da ovim tepisima nije mjesto tu", poručili su iz FK Špionica.

Do sada smo nijemo posmatrali , ali ovo vise stvarno nema smisla. Ograda je ionako u fazi raspadanja te smatramo da ovim tepisima nije mjesto tu...

Posted by FK Špionica 1953 on Monday, July 27, 2020

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi