Objavili fotografiju Ronalda na videozidu, Mbappe, Messi i Lewandowski 'umirali' od smijeha

Kakav trenutak u Parizu

Objavili fotografiju Ronalda na videozidu, Mbappe, Messi i Lewandowski 'umirali' od smijeha

E. Škorić

Napadač Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo nije se pojavio jučer u Parizu na dodjeli Zlatne lopte.

Ronaldo je završio tek na šestom mjestu, dok je pobjedu ponovo odnio Lionel Messi. Portugalac je znao za loš plasman i stoga nije imao želju da prisustvuje gala večeri.

Međutim, organizator manifestacije potrudio se da Ronalda "dovede" na svečanost. Naime, usred same ceremonije objavljena je Ronaldova fotografija u donjem rublju pokraj voditelja jučreašnje svečanosti Didiera Drogbe.

Kamera je odmah otišla prema Kylianu Mbappeu, Robertu Lewandowskom i Lionelu Messiju, koji su umirali od smijeha kada su vidjeli Ronaldovu fotografiju za videozidu.

Drogba, koji je vodio program i koji je bio posebno raspoložen, sam je upitao: "Zar je ovo bilo potrebno?"

[twitter]https://twitter.com/Nkjnr/status/1465436945128042505[/twitter]

Inače, Ronaldo se jučer oglasio na Instagramu kako bi očitao lekciju uredniku Francea Footballa koji je prije nekoliko dana kazao da je Portugalčeva jedina strast da ima više Zlatnih lopti od Lionela Messija.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Najveća ambicija u mojoj karijeri je osvajanje državnih i međunarodnih titula za klubove koje predstavljam i za reprezentaciju moje zemlje. Najveća ambicija u mojoj karijeri je da budem dobar primjer svima koji jesu ili žele da budu profesionalni fudbaleri. Najveća ambicija u mojoj karijeri je da svoje ime ostavim zapisano zlatnim slovima u istoriji svjetskog fudbala", rekao je Ronaldo, pa je dodao:

"Današnji ishod objašnjava prošlosedmičnu izjavu Pascala Ferrea, kada je rekao da sam mu povjerio da mi je jedina ambicija da završim karijeru sa više zlatnih lopti od Lionela Messija. Lagao je, koristio je moje ime da promoviše sebe i medij za koji radi.Neprihvatljivo je da osoba odgovorna za dodjelu ovako prestižne nagrade može da laže na ovaj način, u apsolutnom nepoštovanju prema nekome ko je oduvijek poštovao 'France Football' i Zlatnu loptu. I danas je ponovo lagao, pravdajući moje odsustvo sa Gala navodnim karantinom koji nema razloga da postoji", saopštio je Ronaldo.

Top Komentari

Klicko
a zapravo su se smijali kad su vidili da je benzema na cetvrtom mjestu.Nemoguce im bilo da skontaju kako se takav kloc progurao medju 50 najboljih
7 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti