Objavljena fotografija dresa u kojoj će Hrvatska igrati na Euru, navijači razočarani

Hoće li zaista u ovom dresu nastupati?

Objavljena fotografija dresa u kojoj će Hrvatska igrati na Euru, navijači razočarani

Stranica koja već godinama objavljuje fotografije novih dresova klubova i reprezentacija, Footy headlines, objavila je danas i izgled dresa u kojem će Hrvatska nastupati na predstojećem Euru. 

On je navijače razočarao jer se pored velikih crvenih kockica, koje su donedavno bile jedine na dresu, nalazi i mnogo malih koje drastično mijenjaju izgled.

Šorc i štucne bit će bijele boje, a stražnja strana dresa ostaje crvena. Naravno, treba reći da još uvijek nije sigurno da će baš ovo biti novi dres Hrvatske, ali ako je vjerovati ranijim iskustvima pomenuta stranica rijetko pravi greške.

Ipak ćemo svi skupa morati malo sačekati kako bismo vidjeli zvanični izgled novog dresa u kojem će Hrvatska igrati na Euru.

Inače, Vatreni su na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta smješteni u grupu D skupa sa Engleskom, Češkom i pobjednikom play offa Lige C.

Promo

Top Komentari

VELEZ
Stvarno ste pretjerali sa sahovnicama vise.
4 0
gif
koga ovo zanima
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi