Dalić razočaran zbog posjete na stadionu u Puli

Selektor Hrvatske zabrinut

Dalić razočaran zbog posjete na stadionu u Puli

E. Škorić

Hrvatska je danas pobijedil u Puli Gruziju s 2:1 u prijateljskom susretu, a Zlakto Dalić smatra da je bilo premalo publike.

Hrvatska je u kombinovanom sastavu i nakon preokreta pobijedila Gruziju s 2:1, a Dalića osim poreda Juranovića i Vlašića, brine i - slaba posjećenost utakmici hrvatske reprezentacije.

"Lijepo je završilo s pobjedom. Igrali smo dosta dobro, dali smo šansu svim igračima, žao mi je zbog dvije ozljede, nadam se da će sve biti u redu. Lijepa atmosfera, možda je trebalo biti malo više ljudi na utakmici, no što je tu je. Vlašić je dobio udarac u nogu, nije izgleda ništa opasno. Juranović ima malu bol u mišiću. To je tako, teren je klizav i nema puno kontrole", rekao je Dalić.

Koga Dalić želi na Euru?

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Nemam želja, mi ako hoćemo nešto napraviti, moramo pobjeđivati, nema kalkuliranja, tko god da dođe, mi moramo pobijediti."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi