5

Komentari (5)

DOKTOR_GAZ_
Je li IKO odgoarao za DEVASTIRANJE ZELJINOG STADIONA kada su BAGEROM cistili HIBRIDNI TEREN? Cini mi se kup utakmica protiv Zvijezde Gradacac..
pjanke.sa
E cuj Zeljeznicar obnovio prije pocetka projekta hahahaha. Vi ko da smo svi mi idioti i ne znamo da to nije Zeljeznicar uradio nego NSBiH. Vi ustvari novinari ste krivi dobro za ovakvo stanje u BiH fudbalu. Informacije koje iznosite su pristrasne bez dokaza i cinjenica, a tako se formira misljenje ovoj nepismenoj publici. Revizija vama treba jaka, da se uozbiljite. Svak danas novinar u pm !
Culer
Jel' vam ovo Pilav ustupio tekst? Osim travnjaka koji je ionako donacija, imaju li čime drugim pohvaliti?
anelahmedhodza
Čime se mogu pohvaliti prijašnji savezi, a prije svega savez prije Zeljkovica koji je imao zlatnu generaciju BiH repke?
zgembo.popuslic
Dobili 10tak miliona od plasmana na SP u Brazilu i sve podijelili izmedju sebe. Kod nas se samo gleda jel nas ili njihov, nije bitno sta i kako radi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.