Obostranim mukama je došao kraj: Real konačno pronašao klub za Balea?

Tvrdi madridski AS

Obostranim mukama je došao kraj: Real konačno pronašao klub za Balea?

Admin Čaušević

Madridski list AS koji je tradicionalno naklonjen Real Madridu tvrdi da su Kraljevi konačno pronašli novi klub za Garetha Balea. 

Prema pisanju AS-a Real Madrid i Bayern bi mogli spojiti ugodno s korisnim te se na neki način riješiti obostranih muka. Prvi hoće da se riješe Balea, a drugim je neophodno pojačanje u napad.

U Madridu i ptice na grani znaju da Zinedine Zidane više ne računa na Balea te jedva čeka da se riješi Velšanina. Nakon što je propao angažam u Kinu, naredna destinacija bi mogla biti Bavarska.

Bayern je navodno zainteresovan za dovođenje Balea na posudbu uz opciju da na kraju sezone otkupi njegov ugovor.

Njemački klub je sličan recept primjenio 2017. godine kada je na dvogodišnju posudbu stigao James Rodriguez, a na kraju je Bayern odlučio da ga ne zadrži.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ono što ne ide u prilog realizaciji ovog transfera su Baleove godine. Velšanin ima 30 godina i ne predstavlja dugoročno rješenja za Bavarce.

Posao bi mogao sponzorisati i adidas koji je sponzor Bayerna, a njemački proizvođač sportske opreme ima ugovor s Baleom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Deminutive
brate krhki Robben je odradio do 35. godine, vala i Bale može 3 godine da rak raka...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti