Obračun Engleza u Madridu

Noć prije finala Lige prvaka

Obračun Engleza u Madridu

Edmir Škorić

Vidno pijani navijači Liverpoola i Tottenhama sukobili su se danas u Madridu,

Na Atleticovom Wanda Metropolitano stadionu sutra se igra finale Lige prvaka u kojem će snage odmjeriti Liverpool i Tottenham.

Naravno, dan ranije su brojni navijači iz Engleske stigli u Madrid, a na ulicama španske prijestolnice zabilježeno je i nekoliko manjih incidenata.

Na internetu je objavljen i snimak na kojem se može vidjeti kako grupa ljudi pravi nerede i ulazi u fizičke sukobe, ali je ubrzo policija došla i uvela red.

Navijači engleskih klubova imaju taj običaj da, kada odu na neka gostovanja, naprave nerede u pijanom stanju.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mungos
Joj obracuna! Hahaha
1 0
Keno
Skoricu skoricu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi