7

Komentari (7)

Pljuc
S kim bi se obračunao taj jad?ahahaha mogao je jedino sa bajlagom ispod oka kući otići ahahs
Alpasinacxx
Ma hajte molim vas, i prošle sezone se u par ključnih utakmica zašiljilo za Liverpul, a završno je bilo par kola do kraja protiv New Castlea, nepostojeći faul nakon kojeg daju pobjedonosno gol. Nije mi mrzak Liverpul, ali neke stvari su providne
Pljuc
Bhf
Cist penal ko suza
Alpasinacxx
I ove sezone će City morati imati 100 bodova da bi bio prvak. Liverpula igra odlično, ali za nivo ispod Citya. Ašćafs se pokušavaju skinuti sa trona da liga bude marketinški isplativija.
nemozetako
nije tacno. ni po cemu liverpool nije ispod citya, a ako sudis zbog jedne ili dvije tekme, onda zaboravljas da je i city za**** 2 ili 3 tekme.
mer12
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.