Obradović: Zagrijavamo se za Sarajevo

Najbolji strijelac Radnika

Obradović: Zagrijavamo se za Sarajevo

M. Jakovljević

Radnik je pobjedom nad Travnikom prekinuo negativni niz od tri utakmice bez postignutog gola i zadržao mjesto u gornjem dijelu tabele.

Važnije od svega je da je ekipa dobila na samopouzdanju pred važne utakmice protiv Sarajeva u prvenstvu, te Širokog Brijega u polufinalu Kupa.

"Presjekli smo seriju loših rezultata. Bili smo kvalitetniji rival od Travnika. Još uvijek držimo korak za mjesto koje vodi u Evropu. U srijedu igramo revanš polufinala kupa RS, gostujemo u Tesliću gdje se sastajemo sa Proleterom, što će biti za nas zagrijavanje pred subotnji prvensveni susret sa Sarajevom na Koševu", rekao je prvi strijelac Radnika Marko Obradović, koji je dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Obzirom da smo prvi susret u Bijeljini pobijedili sa 6:0, već smo mislima okrenuti prema prvenstvu i polufinalu Kupa BiH, gde se sastajemo sa Širokim Brijegom. Mi cijenimo obje ekipe, ali verovatno i oni cijene nas".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi