Hoće li Bilbija "odgovoriti" Cvijanoviću?

Napadači mostarskih rivala

Hoće li Bilbija "odgovoriti" Cvijanoviću?

A. Čaušević

Velež i Zrinjski ove sezone se ravnopravno bore za izlazak na evropsku scenu i sluteći prema dosadašnjem dijelu odigranih mečeva borba će trajati do samog kraja. 

Kako sada stvari stoje borba će se voditi i za prvo mjesto na listi najboljih strijelaca između dvije udarne igre dva mostarska rivala.

Naime, u duelu protiv Borca Obren Cvijanović je zabio svoj deseti gol u sezoni te tako stigao vodećeg Nemanju Bilbiju koji također ima deset golova.

Priliku da odgovori Cvijanoviću novi kapiten Plemića će imati večeras na teškom gostovanju kod Sarajeva, trenutnog lidera prvenstvene tablice.

Najbolju ponudu za ovaj meč možete naći u kladionici MOZZART koja je spremila najbolje kvote za ovu utakmcu, a njih možete vidjeti na OVOM linku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Deset golova ima i Benjamin Tatar, ali kako on više ne igra u Premijer ligi, jasno je da je bivši igrač Sarajeva otpao iz utrke. Baš kao i Fejsal Mulić koji je zabio devet golova u prvom dijelu sezone, ali je napustio Velež tokom pauze.

Jovo Lukić ima osam golova, ali je odlični napadač Borca povrijeđen i sigurno ga neće biti neko vrijeme na terenu, pa se za sada Cvijanović i Bilbija izdvajaju kao najozbiljniji kanditi za prvog strijelca ove sezone.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pajver
Kako Mostarski rivali kada je jedan klub iz Mostara a drugi iz vrapčića ? Znači Obren i Nemanja najbolji nigdje ni muje ni sulje ma ja
3 25
Higi
Može mu odgovorit jedino na društvenim mrežama. Danas ovo pitari lahko rješavaju sa 3:0 . Musvdg 1922 ?
18 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi