Očajni navijač Liverpoola se javio u program i iznio mišljenje, a voditelj je 'umro' od smijeha

Želi da njegov klub dobije trofej za drugo mjesto

Očajni navijač Liverpoola se javio u program i iznio mišljenje, a voditelj je 'umro' od smijeha

Pojedini navijači Liverpoola su toliko očajni kada je u pitanju trofej prvaka Engleske da žele dobiti pehar čak i ako završe na drugom mjestu, ali osvoje 97 bodova. 

Jedan od takvih navijača, po imenu Cameron, javio se u emisiju talkSporta koju vodi Andy Goldstein, pa je iznio svoje mišljenje.

On kaže da bi i Liverpool trebao dobiti pehar jer 'čak ni Ferguson nije nikada osvojio 97 bodova'.

"Ovo je nevjerovatna trka za titulu. Mislim da bismo trebali dobiti trofej ako završimo drugoplasirani. Ako osvojimo 97 bodova, bit će to astronomski, Sir Alex Ferguson nikada nije osvojio toliko", kaže Cameron koji se javio u program i onda počinje 'blatiti' Manchester City.

"Potrošili su toliki novac. Mi igramo u polufinalu Lige prvaka, šta oni igraju? Osvojili smo Ligu prvaka pet puta. Šta je bilo ko drugi uradio?".

Kada ga je Goldstein upitao kako bi se zvao taj trofej koji se dodjeljuje drugoplasiranim ekipama, Cameron je imao jasan odgovor.

"Ne treba nam ime, samo nam ga trebaju dati", poručio je Cameron.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naravno, do kraja Premiershipa je ostalo još jedno kolo, ali Cameron očito ne vjeruje u to da bi Brighton mogao otkinuti bod Manchester Cityju.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
"Kada ga je Goldstein upitao kako bi se zvao taj trofej koji se dodjeljuje drugoplasiranim ekipama, Cameron je imao jasan odgovor." imao je sve osim jasan odgovor hahaha. .. prvo je rekao "join winners" pa je onda rekao "neznam" pa tek onda "ne treba ime samo nam ga dajte"
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti