Očevici opisali tragediju kod stadiona Leicestera

Iščekuju se zvanične informacije

Očevici opisali tragediju kod stadiona Leicestera

Helikopter vlasnika Leicester Cityja Vichaija Srivaddhanaprabha (60) srušio se večeras u blizini "King Power" stadiona.

Vijesti koje stižu iz Leicestera govore da se Srivaddhanaprabha nakon utakmice protiv West Hama (1:1) sa suprugom ukrcao na helikopter, a iako zvaničnih informacija još nema, sve sluti na tragediju.

Dok policija i vatrogasci trenutno obavljaju svoj zadatak, očevici opisuju kako je pilot nedugo nakon uzlijetanja s terena po završetku utakmice brzo izgubio kontrolu nad letjelicom. Kako je naveo, helikopter se počeo naglo okretati oko svoje ose, a kroz nekoliko sekundi se srušio na parking udaljen svega 200 metara od stadiona.

Svoje žaljenje za svim što se dogodilo izrazio je i Leicesterov napadač Jamie Vardy.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi