Srušio se helikopter koji pripada vlasniku Leicestera!
Poslije utakmice Leicestera i West Hama helikopter je pao na parking od stadiona, ubrzo nakon što se izdigao sa zemlje

Uzbuna u Engleskoj

Srušio se helikopter koji pripada vlasniku Leicestera!

Edmir Škorić

Helikopter koji pripada vlasniku Leicester Cityja srušio se u blizini King Power stadiona.

Brojni otočki mediji javljaju da je helikopter koji pripada Vichaiju Srivaddhanaprabhi srušen odmah nakon polijetanja u blizini stadiona nakon što je završen duel Leicestera i West Hama (1:1).

Ova vijest naravno brine sve one koji prate Premier ligu, posebno sve navijače Leicester Cityja.

Veliki broj policajaca i vatrogasaca nalazi se na mjestu događaja i čekaju se prve informacije, a iz policije u Leicesteru su lokalnim novinarima samo potvrdili da se dogodio incident, ali nisu otkrili detalje. Slike koje dolaze iz Leicestera ne izgledaju nimalo dobro...

Srivaddhanaprabha, vlasnik firme King Power, kupio je Leicester u avgustu 2010. godine i imenovan je predsjednikom u februaru 2011. godine. Obično dolazi na sve utakmice ovog kluba, a helikopter nekada koristi i njegov sin. Pitanje je ko se sve unutra nalazio.

Pod njegovim vlasništvom, Leicester je osvojio naslov Premier lige u sezoni 2015-16.

Top Komentari

Alkma
Bog mu dadne da hoda nogama on nece,dadne mu auto on nece hoce da leti po gradu i kada se desi ovako nesto bez potrebe onda ku... sviraj
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi