11

Komentari (11)

edinho
Zeljo taman kad proda majice moze platit kaznu....hahhahaah...koji CIGANLUK
Rus
Bojkotovati domace utakmice reprezentacije. Mamu I'm 40 puta.
Chwilla
Ma ovi i da se plasiraju nikla bi jos jedna zgrada!Mamu Vam **** i Vas cemo otjerati od danas pa nadalje! Vrijeme Vam je isteklo!
gogs
Pusite ga klosari iz saveza, bolje da se malo potrudite da se kvalifikujemo na prvenstvo, pa od tih para da ulozite u terene i infrastrukturu stadiona u BiH, a vi jadovi muzete i ovako jadnu premijer ligu gdje klubovi jedva kraj s krajem sastavljaju. Vama je ovo izvor prihoda debiliiiii
Nikoizniceg
Da smo dobili Armeniju bile bi manje kazne haha
zaboti janos
@gromovnik,-Ovo tebi par idiota?..e bigaje!
zaboti janos
Pa ovo je mizerna kazna za ovaj primitivizam.Obavezno kazniti i novinare koji velicaju i pisu da je ovo spektakl,fuj
DobarDan
Da hoce kakav meteor past na novoizgradjeni savez.. majku im lopovsku je*em, osakatili su nas za transfere, za infrastrukturu, za fer sudjenje.. ku*cine uhljebljene..
nedoni46
aha a okej je skandiranje protiv države i veličanje ratnih zločinaca u lištici i banja luci?
Plavi orkestar
Ovima iz saveza je vec odavno vrijeme istekloNejbolje je da se povuku sami...
gromovnik2
Ovo sa praznom tribinom je zaista bezveze. Svi moraju ispastati radi par idiota... I ovako nas je malo na tribinama, sad ce bit jos manje. Ne govorim za Zelju, nisamnjihovnavijac, nego globalno za BiH nogomet...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti