"Bolji je od Mbappea i Neymara zajedno, vrijedit će 500 miliona eura"
Foto - EPA

Bacali hvali Popescua

"Bolji je od Mbappea i Neymara zajedno, vrijedit će 500 miliona eura"

M. Šljivak

Kontroverzni vlasnik rumunskog velikana FCSB-a Gigi Becali ima novu zlatnu koku u svom klubu.

Talentovani krilni fudbaler Octavian Popescu (18) privukao je veliku pažnju igrama ove sezone i upisao je pet asistencija u prvenstvu Rumunije.

Određeni evropski klubovi već pokazuju interes za Popescua, a Becali tvrdi da je 18-godišnjak bolji od Kyliana Mbappea i Neymara zajedno.

"Bolji je od Mbappea i Neymara zajedno. Jednog dana će vrijediti 500 miliona eura. Kada ga bude prodavao, tražit ću 20 posto od prodaje", govori Becali.

Becali je i u prošlosti imao brojne slične izjave o mladim igračima svog kluba, ali za sada nijedan nije zablistao na velikoj sceni.

Top Komentari

Sanska_Prangija
"Becali je i u prošlosti imao brojne slične izjave o mladim igračima svog kluba, ali za sada nijedan nije zablistao na velikoj sceni." Zasto prenosite onda ova ****a koji racku???
9 0
manijacci8787
Umij se nisi dobro..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi