7

Komentari (7)

selver79
Svabe opet Evropom haraju
Benjamingst
90/91 Bayern Munchen vs C.Z Beograd Ol. Marseille - Sp. Moskva... 91-92 nije bilo polufinala igralo se u 2 grupe...
Penderinos
Ukoliko Leipzig prodje u finale moglo bi biti veoma neizvjesno, već nekoliko puta su namucili Bayern, još kad je ulog veći, frcalo bi na obje strane. Sve u svemu još jedna vrlo interesantna sezona lige prvaka, mnogo golova, iznenađenja i VAR odluka, nadam se da ce od sljedeće sezone i Chelsea moći napasti klempavi trofej. I nikad nemojte podcjenjivati "male" ekipe, jer fudbal se igra srcem a ne parama.
Benjamingst
Ovako bi se I trebalo igrati od osmina finala Turnir igrati po 1 utalmica bilo bi puno zanuljivije gledati...
Hix
Ovo ce biti Njemacki finale... malo podsjeca na 2012/13 sezonu kad je isto bilo u polufinalu dva svabska kluba protiv dva spanska i niko nije vjerovao da ce njemci u oba slucaja proci...
Jupp
Kad Bvb pod vodstvom Kloppa rasturi Real, lewa utrpa 4 komada, a Bayern razmontirao Barcelonu sa ukupnih 7:0 u dvije utakmice.. vrhunsko finale bilo..
Hix
Finale puno prilika, obje ekipe rastrcane 1:1 bilo i u produzecima roben majstorski daje gol... Po meni najbolji finale u protekloj deceniji jos tu godinu su svi potcjenjovali BvB koja je bila u grupi smrti sa Man City, Realom i Ajaxom... na pocetku svi govorili da mogu bit sretni ako budu 3. U grupi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.