Od 38 igrača, Conte računa samo na trojicu?

Svi igrači Chelseaja na posudbama

Od 38 igrača, Conte računa samo na trojicu?

Edmir Škorić

Londonski Chelsea u posljednjih godina doveo je dosta mladih igrača, ali većina ih još nikada nije obukla plavi dres.

Cheslea gomila talentovane igrače, ali im ne daje šansu, pa ih šalje na posudbe u razne klubove. Tako je, između ostalih, hrvatski golman Matej Delač bio u Sarajevu i u mnogim drugim klubovima jer na Stamford Bridgeu mu nije ukazano povjerenje.

Trenutno londonski klub ima 38 igrača na posudbama i nema naznaka da bi se neki mogli vratiti i zaigrati u seniorskom timu. Tek za trojicu se smatra da imaju realne šanse da nešto naprave u prvom timu.

To su Andreas Christensen, koji je već drugu godinu u Borussiji Moenchengladbach. Radi se o 20-godišnjem defanzivcu koji bi trebao da se dogodine vrati u Chelsea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Timmy Abraham je mladi engleski reprezentativac koji igra u Bristol Cityju, ali sve se više govori o povratku napadača na Stamford Bridge. Iako ima samo 19 godina, mogao bi rasteretiti Diega Costu u napadu.

Bertrand Traore je bio u Vitesseu prošle sezone, a sada je u Ajaxu i 21-godišnji napadač pruža sjajne partije, te je u 12 mečeva postigao četiri gola.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije