Od muke pao na koljena: Muller izveo najlošiji korner u historiji

Nije vjerovao šta je uradio

Od muke pao na koljena: Muller izveo najlošiji korner u historiji

A. Čaušević

Thomas Muller je cijelu svoju karijeru proveo u Bayernu i postao je istinska legenda njemačkog kluba. 

U posljednjih desetak godina mnogo toga se promijenilo u Bayernu, prošli su razni igrači kroz svalačionicu, a Muller je uvijek bio tu.

Iskusni veznjak slovi za osobu koja ima mnoge talente, ali izvođenje kornera mu izgleda nije jača strana. Protiv Schalkea 04 je izveo možda i najlošiji u historiji fudbala.

U susretu DFB Pokala Muller je desetak sekundi čekao Kimmicha kod korner zastavice, kada mu je mlađi kolega prišao on je pokušao da brzinski uposli Coutinha.

Muller je izveo korner, ali umjesto Coutinhu loptu je poslao u gol-aut. Kada je shvatio šta je uradio od muke je pao na koljena.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amcibald
A ja sam veći debil što se nisam mogao suzdržati komentara.
3 0
amcibald
I ovo je vijest??? Pa ovakvih situacija je na pretek. Bravo klix(e)!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi