Od tostera do benzinske pumpe: Na šta su svjetski poznati fudbaleri potrošili prvu veću platu?
Bilo je baš skromnih, ali i onih koji su odmah 'poletjeli' za luksuzom, valjda i sami svjesni da do kraja života neće imati nikakvih finansijskih problema

Cristiano Ronaldo je uradio najpametniju stvar

Od tostera do benzinske pumpe: Na šta su svjetski poznati fudbaleri potrošili prvu veću platu?

U fudbalu se, kao i u mnogim drugim svjetski popularnim sportovima, vrti ogroman novac ali mnogi zaboravljaju jednu bitnu stvar - Cristiano Ronaldo i njemu slični se nisu rodili kao zvijezde i milioneri, već su nekada davno krenuli od nule. I uspjeli.

Tako je vrlo zanimljivo pogledati na šta su to fudbaleri koji već godinama zarađuju milione, ili desetine miliona eura godišnje potrošile svoj prvi zarađeni novac od fudbala.

Neki su bili baš skromni, neki malo manje, dok u treću grupu spadaju oni koji su odmah 'poletjeli' za luksuzom, valjda i sami svjesni da u godinama koje im dolaze neće imati ama baš nikakvih problema finansijske prirode.

Počnimo ispočetka...

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Amar Osim je od svoje prve trenerske plate dao babi 50 maraka.
8 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti