Odabrane postave za derbi Liverpool - Manchester: Navijači Manchestera u strahu

Mourinho zvijezde ostavio na klupi

Odabrane postave za derbi Liverpool - Manchester: Navijači Manchestera u strahu

Najveći derbi Premiershipa, susret Liverpool - Manchester United, bliži se početku.

U pitanju je meč 17. kola koji će biti vrlo važan za oba tima, a navijači Manchester Uniteda nikako ne mogu biti zadovoljni startnim postavama koje su upravo izašle.

Njihov trener Jose Mourinho odlučio je da napravi nekoliko iznenađujućih odluka, odnosno da na klupi ostavi neke od najvećih zvijezda tima.

Iza njegovih leđa će meč gledati između ostalog Juan Mata, Anthony Martial, Paul Pogba, Antonio Valencia...

S druge strane, Jurgen Klopp nije mnogo mijenjao sastav u odnosu na ono što smo navikli gledati ove sezone, a najbitnije je za navijače Redsa da je u napadu dobro poznata trojka Mane, Firmino, Salah.

Sastav Liverpoola: Alisson, Robertson, Clyne, Lovren, Van Dijk, Keita, Wijnaldum, Fabinho, Mane, Salah, Firmino.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sastav Manchester Uniteda: De Gea, Darmian, Lindelof, Smalling, Dalot, Young, Lingard, Herrera, Matić, Rashford, Lukaku.

Susret počinje od 17.00 sati.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi