Odbijena ponuda Barcelone za Dybalu
Foto: EPA

Barca pokušala dovesti Argentinca

Odbijena ponuda Barcelone za Dybalu

M. Šljivak

Italijanski prvak Juventus odbio je ponudu Barcelone za argentinskog fudbalera Paula Dybalu.

Kako navodi Gazzetta dello Sport, katalonski velikan je pokušao dovesti sjajnog Argentinca na Nou Camp ovog januara, ali je Stara dama odbila ponudu za jednu od najvećih zvijezda ovog tima.

Barca već dugo želi vidjeti 23-godišnjeg fudbalera u svojim redovima. Sada su navodno pokušali da ga dovedi, ali je odgovor od Bianconera bio negativan.

Nije poznata cifra koju je Barca ponudila Juventusu za usluge ovog fudbalera, ali od transfera, barem za sada, neće biti ništa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dybala je član Stare dame postao u ljeto 2015. godine, a stigao je iz Palerma za 32 miliona eura.

Ove sezone je odigrao 10 utakmica u Seriji A, a postigao je tri pogotka.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti