Odbijena ponuda za Terrya

Odbijena ponuda za Terrya

Engleski fudbalski klub Chelsea je saopštio kako kapiten Bluesa John Terry nije na prodaju, nakon što je Manchester City ponudio danas 30 miliona funti za njega.

"Želimo da svima bude jasno da John nije na prodaju i to više nećemo da ponavljamo. Terry je u potpunosti posvećen Chelseau", navodi se u saopštenju kluba sa Stamford Bridgea, koji je tako po drugi put odbio ponudu Citya.

Terry je istakao da želi da njegov tim novu sezonu počne mnogo bolje nego što je to učinio prošle godine i da je glavni cilj osvajanje Premier lige.

"Volio bih da ponovo osvojim trofej. Važno je da se što prije naviknemo na novog trenera Carla Ancelottija sa kojim ćemo raditi narednih godina", istakao je Terry.

Ancelotti, bivši trener Milana, peti je trener na klupi londonskog Chelsea u posljednje dvije sezone.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.