11

Komentari (11)

genter
Prodati igraca ne moras ako neces, svako ima to pravo. Al Sarajevo jeste veliki, a Sloboda jeste mali klub. I tako ce uvijek biti, samim tim sto imas potrebu da to izjavis dokazujes tu cinjenicu.
Lud
Ljubomorne duše mogu samo kitu da nam PUŠE !!! Horde Zla
Babe
Prodjite samo pretkolo i onda glumite velicinu.U BiH nema velicina i neka vam to bude jasno.Samo legarija jad i cemer.
NeVjerujemOcima
Dodjite do pretkola pa onda pametujte. Za ostalo se i slazem, ali uvijek ce biti Sarajevo , Zeljo i Velez klubovi za koje se zna.
Bulle
Bahati idi daj plate radnicima ostavi se fudbala nemoj da ti ljudi rade za 29.5 km danas !
zaboti janos
Mali ste misevi a imali ste sansu sa gos.Husicem.Htio vam napravit najljepsi stadion itd al "nejma Vas miseva tujna"Inace mislim da Tuzlanski region obiluje talentima.
Jadnimi
Sloboda nema juniorski pogon, desiti će im se isti slučaj kao sa Đajom.
Arnel925
Cuj ovog glavonje. Pa naravno da ste mali klub prema Sarajevu. Nikad niste osvojili PL a jednom samo bili u evropi prije 100 godina.
Babe
Jeli Sarajevo veliko?Rezultati to ne pokazuju.Proslo je vrijeme otimanja.
Arnel925
Sarajevo je uvijek u top 4. Nikad nije van top 4. Znaci za nasu ligu je veliko. Sloboda se skoro svake sezone bori za opstanak.
Babe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.