Odbio potpisati jednomjesečni ugovor: Ryan Fraser za dvije sedmice postaje slobodan igrač

Gdje će nastaviti karijeru

Odbio potpisati jednomjesečni ugovor: Ryan Fraser za dvije sedmice postaje slobodan igrač

E. Oštraković

Već dugo vremena poznato je da će Ryan Fraser na kraju sezone napustiti ekipu Bournemoutha.

Naime, njemu ističe ugovor sa ovom ekipom, te će on kao slobodan igrač karijeru nastaviti negdje drugo.

Kao opcije spominju se Arsenal i Tottenham, ali i neki drugi klubovi, pa će biti zanimljivo ispratiti njegov odabir kluba.

To će se dogoditi ubrzo, jer je on odbio da produži saradnju sa Bournemouthom na još mjesec dana, te će slobodan igrač postati 01. jula.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Svi ostali igrači u ovom klubu potpisali su kratkoročne ugovore, ali Fraser je to odbio, te nije htio pomoći klubu u borbi za opstanak.

On je ove sezone u 28 nastua postigao jedan gol i upisao četiri asistencije, dok je prošle sezone bio drugi najbolji asistent u ligi sa 14 asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi