Odbrane u 5. kolu Kantonalne lige ZDK jednostavno nisu postojale
Foto: FK Rudar Breza

Nevjerovatni rezultati

Odbrane u 5. kolu Kantonalne lige ZDK jednostavno nisu postojale

S. Grebović

Danas je kompletirano peto kolo lige ZE-DO Kantona, a postignuto je nekoliko, nevjerovatnih rezultata.

Na utakmici između Fortune Zenica i Novog Šehera viđeno je čak 11 pogodaka, bilo je 9:2 za domaće. Rudar Breza je protutnjala kroz Makljenovac gdje je slavila protiv domaćeg proletera za 7:2 i tako nastavila maksimalan niz.

Također devet pogodaka viđeno je u dvoboju OFK ZSK Zenica i Napredak Šije, a gosti su bili bolji sa 5:4. Jedini koliko-toliko "normalan" rezultat viđen je u meču između Vareša i Nemile, bilo je "samo" 1:0.

Tako je na četiri utakmice postignuto nestvarnih 30 pogodaka. Prostom računicom dolazimo do cifre od 7,5 golova po jednom meču, što je zaista nestvaran podatak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi