"Ne želim biti fudbaler jer se bojim da ću sresti Ramosa i da će mi slomiti noge"

Odegaard odgovarao na pitanja navijača, pa se nasmijao do suza

"Ne želim biti fudbaler jer se bojim da ću sresti Ramosa i da će mi slomiti noge"

E. Čaušević

Martin Odegaard stigao je ove zime u Arsenal na posudbu iz Real Madrida.

Ovaj Norvežanin je za kratko vrijeme postao omiljena ličnost za navijače Arsenala, a to se posebno odnosi na one najmlađe. Odegaard je bio gost u emisiji u kojoj mu navijači mogu postavljati pitanja.

Tako je Odegaard vodio razgovor s dvojicom dječaka, a jedan od njih ga je uspio nasmijati do suza.

Norvežanin ih je pitao da li žele biti fudbaleri u budućnosti, a jedan od dječaka bio je brutalno iskren i otkrio je da ne želi biti fudbaler i objasnio je zašto.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kada narastem želim biti arhitekta. Ne želim biti fudbaler jer se bojim da bih mogao sresti Sergija Ramosa i da će mi on slomiti noge", rekao je dječak, a Odegaard se odmah počeo smijati.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi