Odgađa se utakmica Srbija - Irska?

Zbog loših vremenskih uslova

Odgađa se utakmica Srbija - Irska?

E. Čaušević

Ekipa Srbije večeras u Beogradu dočekuje Irsku u okviru prvog kola kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Srbija u posljednjih nekoliko godina nije uspjela da se plasira na završnicu velikih takmičenja, pa navijači ove zemlje večeras očekuju od svoje selekcije da pobjedom otvori kvalifikacije za SP. Ipak, iz Beograda stižu loše vijesti jer bi meč između Srbije i Irske mogao biti odgođen.

Kako pišu irski mediji utakmica u Beogradu bi mogla biti odgođena zbog loših vremenskih uslova. Kiša neprestano pada cijeli dan, a glavi sudija ovog meča Viktor Kassai će večeras dati konačnu odluku da li će meč biti odigran.

Ukoliko dođe do odgode ova utakmica će se najvjerovatnije odigrati sutra u popodnevnim satima. Kassai će na provjeru terena izaći 90 minuta prije početka utakmice.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi