10

Komentari (10)

pazzo13
Nece Juventus da igra tako vazan derbi bez publike i zbog para i zbog podrske to je to
Hakkinen
BULL ****. Super baš da vidimo kada ćete naći vremena da odigrate sve utakmice?! Ima KUP, seria A, UEFA-ine tekme....eh baš da vidimo kako ćete upakovati sve da se završi prije EURA. E čuj zbog KOLONA virusa? Pa evo imam i ja temperaturu 38.8 i taman se skockao da ih gledam a oni o KORONI. Jbg
Saimai1316
E pa ja licno mislim da je taj virus obicna propaganda ali nebitno sta ja mislim,,ali da ce oni koji vode ligu naci rijesenje u to sam vise nego siguran,tako da tvoj komentar o novom terminu bas bezveze
Hakkinen
@@Saimai1316 izvini molim te što nemamo isto mišljenje.
Ja sam se ovdje nadovezao na svoj neki virus koji sam pokupio i ležim jer me " puca" žestoka temperatura i uz to sve kako ne mogu maknuti nigdje oni našli radi KOR(L)ONE da ne igraju .
I naravno da će naći termin za igranje nisu oni glupi a ovaj moj komentar je sarkazam bio jer je mene opalio neki virus i imam temperaturu baš veliku.
I izvini što smatraš da je moj komentar bezveze i izvini što ne pazim hoće li ti se svidjeti moj komentar.
E moj drug kada bih ja gledao šta ću pisati da bi se tebi ili bilo kome svidjelo onda ja nikada ništa ne bih napisao ovdje ništa.
SARKAZAM @@Saimai1316 .
I ne pišem komentare da sam sebi pluseve/ lajkove pucam i ne živim za to drug. L.p
Saimai1316
Pa cuj to za lajkove ili pluseve neznam sta hoces da kazes,u vezi sarkazma moras onda nauciti da malo vise docaras svoj sarkazam,a u vezi tvog licnog virusa zelim ti brz oporavak
Hakkinen
@Saimai1316 hvala drug što mi želiš brz oporavak a poslušat ću te što se tiče sarkazma. Izvini nisam se dobro " odrazio" hehe. A plusevi lajkovi ... nema veze do mene je.
L.p.
Sloboda
Više zbog para a ne zbog virusa, mogli su igrati pred praznim tribinama
Zee
Kakva je svrha igrat pred praznim tribinama? Utakmice se igraju zbog navijaca...
Sloboda
Više zbog para, j... se njima za navijačima
Hakkinen
@Sloboda tačno tako. Biznis i pare samo pareeee. J.g
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.