Zbog jake kiše u Manchesteru

Odgođena utakmica Cityja i Gladbacha

Endin Čaušević

Ljubitelji fudbala s velikim nestpljenjem očekivali su početak nove sezone Lige prvaka, a utakmice grupe faze igraju se večeras.

Svoj debi na klupi Manchester Cityja večeras je trebao imati španski stručnjak Pep Guardiola, ali će morati sačekati još malo. Naime, susret Grupe C između Manchester Cityja i Borussije Monchengladbach je odgođen.

Glavni sudija ovog meča odlučio je odgoditi večerašnju utakmicu na Etihadu zbog loših vremenskih uslova. Cijeli dan u Manchesteru pada jaka kiša koja je od terena Cityja napravila pravu baru.

Još uvijek nije poznato da li će se ova utakmica igrati večeras ukoliko se steknu uslovi ili će UEFA objaviti dodatni termin za odigravanje meča Cityja i Gladbacha.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi