Odgovor Ranierija nije zadovoljio navijače Leicestera

Italijan zadovoljan bodom

Odgovor Ranierija nije zadovoljio navijače Leicestera

Šampioni Engleske, fudbaleri Leicester Cityja, danas su osvojili samo bod u meču Premiershipa na domaćem terenu protiv Southamptona.

Bez obzira na to što brane titulu prvaka i za sada igraju veoma loše, Claudio Ranieri dodatno nervira navijače ove ekipe. Naime, on je nakon današnjeg remija poručio da je veoma zadovoljan osvojenim bodom.

"Zadovoljan sam bodom jer smo stvorili mnogo šansi. To je velika sreća za nas. Danas nismo primili gol, osvojili smo novi bod, a naši navijači su bili sjajni sve vrijeme. Prilagođavanje na meč Premiershipa poslije Lige šampiona je novo iskustvo za nas", rekao je Ranieri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je Leicester nakon ovog meča ostao tek na 12. mjestu Premiershipa sa samo osam bodova iz sedam kola. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti