Odlazak Hrvatske u SAD obilježio incident s Brozovićem u glavnoj ulozi

Napao fotografa

Odlazak Hrvatske u SAD obilježio incident s Brozovićem u glavnoj ulozi

Edmir Škorić

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je u SAD gdje će igrati prijateljske mečeve sa Peruom i Meksikom 23. i 27. marta.

Selektor Zlatko Dalić i malobrojna hrvatska ekspedicija koja je krenula jutros s Plesa, a na aerodormu je Marcelo Brozović napao fotografa jedne hrvatske agencije.

"Snimi me još jednom i izbacit ću te s aerodroma, majke mi..., poručio je veznjak Intera, a situaciju je smirivao selektor Zlatko Dalić.

Brozović je ionako imao problema s medijima u Italiji, pošto su nedavno objavili da je imao aferu sa suprugom Maura Icardija Wandom Narom, pa je očigledno osjetio potencijalnu opasnost i od objektiva hrvatskog fotografa.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi